Vacatures - dossierbeheerder

CODA Boekhouders

CODA Boekhouders, met vestigingen in Oudsbergen en Zonhoven, is de professionele partner voor zelfstandigen in hoofd- of bijberoep, vrije beroepen en kleine vennootschappen. Momenteel is er in ons team een plaats vrij voor een m/v/x:

Enthousiaste dossierbeheerder

Jouw job als dossierbeheerder? Die is boeiend, uitdagend en dankbaar. Want achter elk ‘dossier’ schuilt een zaak, een levenswerk. En vooral: mensen met ambitie, plannen en dromen. Die help jij hen waarmaken, als persoonlijk aanspreekpunt met een hart voor je klant en een neus voor optimalisatie.

Dankzij jouw kennis van boekhouden, BTW, personen- en vennootschapsbelasting, kunnen je klanten zich op hun business concentreren. Je begeleidt hen als een betrouwbare en proactieve adviseur, en waakt natuurlijk met een arendsoog over de cijfers. Kortom, jouw klanten kunnen op beide oren slapen.

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Heb je al enige ervaring in een boekhoudkantoor? Word je helemaal enthousiast van digitale boekhouding en wil je ook je klanten daarin ondersteunen? Dan wordt het hoog tijd dat wij met elkaar kennismaken!

Leeftijd speelt geen rol in ons team, een collegiale en verantwoordelijke ingesteldheid wél. Wij houden van een open bedrijfscultuur en een degelijke kantoororganisatie. Deeltijdse tewerkstelling, thuiswerk en flexibiliteit zijn zeker bespreekbaar. Je mag rekenen op een degelijke opleiding en support van onze dossierverantwoordelijken.

Hebben we je interesse gewekt? patrick.kessels@codaboekhouders.be wacht vol ongeduld op je motivatiebrief en cv (of vul onderstaand formulier in). Wil je nog wat meer info, bel dan gerust naar Patrick op het nummer 011/398 777.

Je kandidatuur wordt met de grootste discretie behandeld.

Onze missie: www.codaboekhouders.be/missie-1

 

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.
Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Vestiging Oudsbergen

 

Industrieweg Noord 1192

3660 Oudsbergen

Tel: 011/398.777

Fax: 011/793.298

Vestiging Zonhoven

 

Stationsstraat 1

3520 Zonhoven

Tel: 011/398.777

Fax: 011/793.298

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!