Zou het boek “De Groeiparadox” een leuk kerstcadeau zijn?

Naar aanleiding van de symptomen die Bart Lodewyckx als gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg ervaart bij de vele groeibedrijven die hij bezoekt, besloot hij om samen met Matty Paquay, oprichter van Paquay & Associates, dit boek te schrijven. Want Matty kent het fenomeen van groeipijnen als geen ander. Hij beschrijft ze in zijn theorie van de groeiparadox: als een onderneming sterk groeit, heeft ze de neiging zichzelf af te remmen.

Daar kan je echter iets aan doen, en dit boek helpt je daarbij. In elf hoofdstukken legt Matty in heldere taal uit wat de meest voorkomende groeipijnen zijn en hoe je ze kan aanpakken. Vanzelfsprekendheden worden onderuitgehaald, mythes doorprikt. Dit boek identificeert de problemen, verklaart ze en reikt oplossingen aan. Elk bedrijf heeft namelijk het potentieel een groeibedrijf te worden. En te blijven.

Vanaf vandaag tot 22/12/2023, zolang de voorraad strekt, kan je exemplaren van De Groeiparadox met 20% korting aankopen met een unieke kortingscode die Matty voor ons cliënteel voorziet.

Uit ervaring weet Matty dat het boek De Groeiparadox bij collega ondernemers zeer op prijs wordt gesteld. Niet in het minst omdat het boek nog lang na de feestdagen een waardevolle bron voor gesprekstof is en een aanleiding om ervaringen te delen. Datzelfde effect heeft De Groeiparadox overigens ook bij de eigen medewerkers. Als je aan de strategie van je bedrijf wil werken, is het boek een handige manier om iedereen in hetzelfde denkkader te krijgen. Een managementteam dat begrijpt waar de uitdagingen liggen, is klaar voor verandering.

Aankopen kan eenvoudig door te surfen naar de webshop

https://www.paquayandassociates.com/nl_BE/shop/de-groeiparadox-nl-1#attr=

Geniet van 20% korting met de code KERSTCADEAUCODA2023

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Vestiging Oudsbergen

 

Industrieweg Noord 1192

3660 Oudsbergen

Tel: 011/398.777

Vestiging Zonhoven

 

Stationsstraat 1

3520 Zonhoven

Tel: 011/398.777

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!