CODA Boekhouders

In functie van onze expansie zijn wij steeds op zoek naar

BOEKHOUDERS – FISCALISTEN

Je taak :
Je komt terecht in een team van enthousiaste medewerkers. Na een degelijke opleiding krijg je een vast aantal dossiers toegewezen waarvan je zelfstandig de boekhouding verwerkt. Voor de fiscale werkzaamheden word je opgevolgd door een dossierverantwoordelijke.
Je mag van begin tot einde meewerken aan elk dossier, zowel eenmanszaak als vennootschap. Je staat persoonlijk, schriftelijk en telefonisch in contact met de cliënten.

Jouw profiel :
We zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker met kennis inzake boekhouding, BTW, personenbelasting en vennootschapsbelasting. Ervaring is geen must, leergierigheid en nauwkeurigheid mogen niet ontbreken. Je bent bovendien positief ingesteld en werkt graag in teamverband.
 
Wij bieden :
Wij bieden je een interessante en boeiende job in een aangename werkomgeving met een competitief salaris en extralegale voordelen.  Er zijn eveneens voldoende doorgroeikansen. Deeltijdse tewerkstelling is bespreekbaar. Ongeacht je leeftijd, zal je je snel goed voelen in deze groep met een open bedrijfscultuur. Het spreekt voor zich dat je kandidatuur met de grootste discretie wordt behandeld.
 
Interesse ?
Bezorg ons je sollicitatie met CV via onderstaand formulier of via e-mail aan patrick.kessels@codaboekhouders.be of op onderstaand adres. Voor bijkomende inlichtingen kan je ons telefonisch bereiken op het nummer 011/398 777. Vraag naar Patrick Kessels.
CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.
Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Vestiging Oudsbergen

 

Industrieweg Noord 1192

3660 Oudsbergen

Tel: 011/398.777

Fax: 011/793.298

Vestiging Zonhoven

 

Stationsstraat 1

3520 Zonhoven

Tel: 011/398.777

Fax: 011/793.298

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!