Inleveren documenten aangifte personenbelasting

Naar jaarlijkse gewoonte is het weer tijd om de aangifte in de personenbelasting in te dienen!

De alom gekende bruine omslag valt echter bij de meesten onder jullie niet meer in de brievenbus. Wij dienen de aangiften immers elektronisch in via Tax-on-web. Sinds kort is Tax-on-web voor inkomstenjaar 2015 online beschikbaar.

Wij willen jullie dan ook vragen om ons ten laatste tegen maandag 23 mei 2016 alle reeds ontvangen fiscale attesten en inkomstenfiches te bezorgen. Indien u later nog bijkomende attesten of fiches ontvangt, kan u ze alsnog binnenbrengen. Tip! Tegenwoordig worden veel fiscale attesten online aangereikt en niet meer per post verstuurd. U mag ons deze per e-mail of per post bezorgen.

Deze regeling geldt ook voor familieleden, waarvoor u wenst dat wij de belastingbrief indienen.

De belastingbrief is opnieuw een beetje complexer geworden: 38 nieuwe codes brengen het totaal aantal codes op 810. Wegens de complexiteit van de huidige aangifte stellen wij onze diensten ook ter beschikking aan particulierenZeg het gerust verder!

We willen er op aandringen om de uiterste datum van 23 mei te respecteren. Zo stelt u ons in staat alles goed te organiseren en uw aangifte correct en tijdig in te dienen.

 

Personenbelasting

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Vestiging Oudsbergen

 

Industrieweg Noord 1192

3660 Oudsbergen

Tel: 011/398.777

Vestiging Zonhoven

 

Stationsstraat 1

3520 Zonhoven

Tel: 011/398.777

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!