Coda Boekhouders haalt erkenning kmo-portefeuille binnen!

Met een grote fierheid kunnen wij u melden dat Coda Boekhouders en Fiscalisten erkend werd door het Vlaams agentschap Innoveren & Ondernemen als dienstverlener kmo-portefeuille voor het domein algemeen advies. Deze erkenning is 5 jaar geldig.

Om als erkend dienstverlener te kunnen optreden werden wij recent onderworpen aan een grondige kwaliteitscontrole van een onafhankelijk auditbureau. Coda Boekhouders heeft deze audit met glans doorstaan.

Naast het feit dat deze erkenning onze kwalitatieve dienstverlening bevestigt, is het voornaamste voordeel dat elke onderneming (éénmanszaak of vennootschap) in Vlaanderen, die voldoet aan de Europese kmo-definitie, een subsidie van 50% krijgt voor specifieke adviesprojecten. De totale subsidie is wel jaarlijks geplafonneerd tot € 2.500. Conform de nieuwe regelgeving wordt vanaf 1 april 2016 het subsidieerbaar percentage verlaagd naar 40% en het jaarlijks steunplafond verhoogd naar € 10.000 voor algemeen advies.

De subsidie kan niet gebruikt worden voor de standaard en courante boekhoudkundige en fiscale werkzaamheden. Dit is wel het geval voor diverse gespecialiseerde adviezen, zoals o.m. herstructureringen, overnames, opvolging, samenwerkingsvormen, beheer inzake onroerende goederen, haalbaarheidsstudies, optimalisaties, etc.

Voor meer informatie kan u steeds terecht bij uw dossierverantwoordelijke of neem een kijkje op de website van kmo-portefeuille.

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Vestiging Oudsbergen

 

Industrieweg Noord 1192

3660 Oudsbergen

Tel: 011/398.777

Vestiging Zonhoven

 

Stationsstraat 1

3520 Zonhoven

Tel: 011/398.777

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!