Coda Boekhouders For Life

CODA BOEKHOUDERS PRESENTS

In de aanloop naar het eindejaar is ons land al enkele jaren in de ban van de warmste week. Er worden tal van initiatieven genomen om geld in te zamelen voor diverse goede doelen.

Ook wij willen met de collega’s de krachten bundelen en ons baktalent aanspreken om geld in te zamelen. De twee goede doelen die wij een warm hart toedragen zijn Menno’s droom en VZW Kleine Prins.

Er werken veel jonge mama’s en papa’s bij ons en we zijn ons ervan bewust dat elk gezin geconfronteerd kan worden met kanker of een andere levensbedreigende ziekte bij een kind.

Menno’s droom maakt het voor dergelijke gezinnen mogelijk om vakantie te nemen in een aangepaste omgeving met de nodige zorgen binnen handbereik. Meer informatie is terug te vinden via deze link:  Coda Boekhouders steunt Menno's droom

VZW Kleine Prins werkt met vrijwilligers die deze gezinnen op allerlei vlakken ondersteuning bieden. Uitgebreidere informatie over dit goede doel vind je terug via deze link: Coda Boekhouders steunt VZW Kleine Prins

Daarom bieden wij vanaf nu tot 20 december zelfgebakken wafels, cupcakes… aan tegen democratische prijzen en met veel liefde gemaakt. Ons aanbod wordt uitgebreid met snoepzakjes en zakjes pepermunt. Wie een centje wil bijdragen kan hiervoor terecht aan de balies van onze beide kantoren. Uiteraard kan je ook één van onze medewerkers aanspreken.

We sluiten ons initiatief af met een deelname aan de Warmathon, een actie georganiseerd door de warmste week. Er wordt geld ingezameld door al lopend of wandelend een parcours af te leggen.

Wij hopen jullie nieuwsgierigheid naar onze bakkunsten gewekt te hebben en jullie weldra in één van onze kantoren van lekkers te mogen voorzien.


Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Vestiging Oudsbergen

 

Industrieweg Noord 1192

3660 Oudsbergen

Tel: 011/398.777

Fax: 011/793.298

Vestiging Zonhoven

 

Stationsstraat 1

3520 Zonhoven

Tel: 011/398.777

Fax: 011/793.298

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Comments